Airconditioning herstellen door je AutoProfitgarage

Een airco systeem zorgt ervoor dat je auto gekoeld blijft in de zomer en dat je ruiten in de winter niet beslaan. Werkt je airconditioning niet goed meer? Laat deze herstellen door AutoProfit.

Problemen met je airconditioning?

Beslaan je ruiten zonder dat de lucht vlug wegtrekt, komt de airco niet meer op de juiste temperatuur of komen er vreemde geuren uit de luchtroosters? Dan is het de hoogste tijd om je airco te laten controleren en, indien nodig, te herstellen. Een aircocheck bij een AutoProfitgarage biedt uitkomst.

Kosten van een aircoreparatie?

Bij AutoProfit krijg je vooraf een prijsofferte waarin alle kosten voor het herstellen van de airconditioning opgenomen zijn. Zo kom je niet voor financiële verrassingen te staan. 

Hoe werkt dat: een aircoreparatie?

Tijdens een aircocheck bij een AutoProfitgarage wordt je volledige airconditioning gecontroleerd op problemen en beschadigingen. Zo wordt in ieder geval het aircofilter meegenomen en kan het nodig zijn om de verdamper en de condensor van de airco te reinigen. We raden je aan om dat in ieder geval twee keer per jaar uit te laten voeren. Zo zorg je ervoor dat eventuele problemen voorkomen worden en kom je niet voor financiële verrassingen te staan. Mocht het onverwachts toch nodig zijn om een complete aircoreparatie uit te voeren, dan hoor je dat uiteraard eerst van een AutoProfitmonteur.