Garage Zillebeek BVBA

Over deze AutoProfit vestiging

Bij een AutoProfit garage is uw auto in goede handen, zo ook bij AutoProfit Garage Zillebeek. Sinds 1977 is Garage Zillebeek een gevestigde naam in de Beverse autowereld en dit zowel voor verkoop als voor herstelling van alle type wagens in onze eigen werkplaats. Wij streven er steeds naar u een waardevolle service aan te bieden waarbij de noden van u, de klant, op de eerste plaats komen.

#

Frisse luchtbehandeling, effectieve reiniging!

Als je regelmatig outdoor sport en daarna meteen zonder douchebeurt in je auto kruipt, wordt je wagen al snel minder fris. De muffe lucht circuleert door de ventilatieroosters, waar schimmels en bacteriën vrij spel hebben. Dit wordt versterkt door de aangroei van viezigheid in het aircosysteem. Simpelweg af en toe een raampje openzetten leidt helaas niet tot een betere luchtkwaliteit.

De oplossing is een frisse luchtbehandeling, waarbij een zeer effectieve spray de airconditioning en het volledige luchtcirculatiesysteem verfrist. Daardoor wordt de aangroei van bacteriën vertraagd en kunnen allergische reacties en verkoudheden worden voorkomen. Een frisse luchtbehandeling zorgt voor een langdurig fris interieur en een comfortabel klimaat, waarbij ramen langer vrij blijven van condens. De spray laat geen vlekken na en heeft een fijn munt- parfum, dat na gebruik langzaam verdwijnt.

Bert Schelfhout

Eigenaar Zillebeek Garage

Contactgegevens

Openingstijden

maandag 09:00 - 18:00 uur
dinsdag 09:00 - 18:00 uur
woensdag 09:00 - 18:00 uur
donderdag 09:00 - 18:00 uur
vrijdag 09:00 - 18:00 uur
zaterdag 09:00 - 18:00 uur
zondag Gesloten

Services bij deze vestiging

  • Onderhoud en herstelling van alle type wagens
  • Aan - en verkoop van tweedehandswagens
  • Kwalitatieve service op maat van de klant

Neem contact op met deze garage

Kaart wordt geladen...

Wordt de kaart niet geladen? Problemen oplossen via Google Maps Help.