Over deze AutoProfit vestiging

Goed onderhoud aan uw auto is van groot belang. Regelmatig onderhoud maakt uw auto veiliger en voorkomt vervelende dure reparaties. AutoProfit Garage JC Cars is thuis in het onderhouden van alle merken. Uiteraard volgens de richtlijnen van de fabrikant. Maak kennis met ons en ervaar onze scherpe condities. Wij verwelkomen u graag!

#

Frisse luchtbehandeling, effectieve reiniging!

Als je regelmatig outdoor sport en daarna meteen zonder douchebeurt in je auto kruipt, wordt je wagen al snel minder fris. De muffe lucht circuleert door de ventilatieroosters, waar schimmels en bacteriën vrij spel hebben. Dit wordt versterkt door de aangroei van viezigheid in het aircosysteem. Simpelweg af en toe een raampje openzetten leidt helaas niet tot een betere luchtkwaliteit.

De oplossing is een frisse luchtbehandeling, waarbij een zeer effectieve spray de airconditioning en het volledige luchtcirculatiesysteem verfrist. Daardoor wordt de aangroei van bacteriën vertraagd en kunnen allergische reacties en verkoudheden worden voorkomen. Een frisse luchtbehandeling zorgt voor een langdurig fris interieur en een comfortabel klimaat, waarbij ramen langer vrij blijven van condens. De spray laat geen vlekken na en heeft een fijn munt- parfum, dat na gebruik langzaam verdwijnt.

Jonathan Cap

Eigenaar JC Cars

Contactgegevens

Openingstijden

maandag 07:00 - 21:00 uur
dinsdag 07:00 - 21:00 uur
woensdag 07:00 - 17:00 uur
donderdag 07:00 - 21:00 uur
vrijdag 07:00 - 17:00 uur
zaterdag 07:00 - 15:30 uur
zondag Gesloten

ENKEL OP AFSPRAAK, ZONDAG EN FEESTDAGEN GESLOTEN

Services bij deze vestiging

  • Wij helpen u graag van A tot Z
  • Vervangwagen is voor u beschikbaar
  • Specialist Peugeot
  • Turbos Hoet partner

Neem contact op met deze garage

Kaart wordt geladen...

Wordt de kaart niet geladen? Problemen oplossen via Google Maps Help.