Over deze AutoProfit vestiging

Bij een AutoProfit garage is uw auto in goede handen, zo ook bij AutoProfit Gierle. In onze werkplaats kan u terecht voor banden en velgen, maar ook voor een volledige uitlijning van uw wagen. Daarnaast voeren wij ook herstellingen en vervangingen uit van onder andere remmen, schokdempers, batterijen en accessoires zoals trekhaken en fietsendragers. U bent altijd welkom in onze garage !

#

Frisse luchtbehandeling, effectieve reiniging!

Als je regelmatig outdoor sport en daarna meteen zonder douchebeurt in je auto kruipt, wordt je wagen al snel minder fris. De muffe lucht circuleert door de ventilatieroosters, waar schimmels en bacteriën vrij spel hebben. Dit wordt versterkt door de aangroei van viezigheid in het aircosysteem. Simpelweg af en toe een raampje openzetten leidt helaas niet tot een betere luchtkwaliteit.

De oplossing is een frisse luchtbehandeling, waarbij een zeer effectieve spray de airconditioning en het volledige luchtcirculatiesysteem verfrist. Daardoor wordt de aangroei van bacteriën vertraagd en kunnen allergische reacties en verkoudheden worden voorkomen. Een frisse luchtbehandeling zorgt voor een langdurig fris interieur en een comfortabel klimaat, waarbij ramen langer vrij blijven van condens. De spray laat geen vlekken na en heeft een fijn munt- parfum, dat na gebruik langzaam verdwijnt.

Vazgen Melkonyan en Parurj Levonyan

Eigenaar AutoProfit Gierle

Contactgegevens

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00 uur
dinsdag 08:00 - 18:00 uur
woensdag 08:00 - 18:00 uur
donderdag 08:00 - 18:00 uur
vrijdag 08:00 - 17:00 uur
zaterdag Gesloten
zondag Gesloten

Zaterdag enkel op afspraak

Services bij deze vestiging

  • Banden
  • Onderhoud van alle merken
  • Airco
  • Trekhaken
  • Fietsendragers

Neem contact op met deze garage

Kaart wordt geladen...

Wordt de kaart niet geladen? Problemen oplossen via Google Maps Help.