Over deze AutoProfit vestiging

Garage Vervloet staat voor een bedrijf dat U van dienst kan zijn voor alle onderhoud en herstellingen aan uw auto, aanhangwagen, bestelwagen, lichte vrachtwagen, vrachtwagen, zelfs tractor, heftruck, alle soorten kranen, en alle machines ivm bouwwerkzaamheden. Ook andere karweitjes zoals naar de keuring gaan, nieuwe banden, of het nu om een klein- of groot onderhoud gaat, en laswerken rekenen wij graag tot ons takenpakket. Heeft U pech onderweg? Wij helpen U graag weer op weg en komen U depanneren!

#

Frisse luchtbehandeling, effectieve reiniging!

Als je regelmatig outdoor sport en daarna meteen zonder douchebeurt in je auto kruipt, wordt je wagen al snel minder fris. De muffe lucht circuleert door de ventilatieroosters, waar schimmels en bacteriën vrij spel hebben. Dit wordt versterkt door de aangroei van viezigheid in het aircosysteem. Simpelweg af en toe een raampje openzetten leidt helaas niet tot een betere luchtkwaliteit.

De oplossing is een frisse luchtbehandeling, waarbij een zeer effectieve spray de airconditioning en het volledige luchtcirculatiesysteem verfrist. Daardoor wordt de aangroei van bacteriën vertraagd en kunnen allergische reacties en verkoudheden worden voorkomen. Een frisse luchtbehandeling zorgt voor een langdurig fris interieur en een comfortabel klimaat, waarbij ramen langer vrij blijven van condens. De spray laat geen vlekken na en heeft een fijn munt- parfum, dat na gebruik langzaam verdwijnt.

Yves Vervloet

Eigenaar Garage Vervloet

Contactgegevens

Openingstijden

maandag 9:00 - 18:00 uur
dinsdag 9:00 - 18:00 uur
woensdag 9:00 - 18:00 uur
donderdag 9:00 - 18:00 uur
vrijdag 9:00 - 18:00 uur
zaterdag 9:00 - 12:00 uur
zondag Gesloten

Services bij deze vestiging

  • ONDERHOUD
  • HERSTELLINGEN
  • BANDEN
  • LASWERKEN;UW AUTO LATEN KEUREN BIJ DE KEURING
  • DEPANNAGE

Neem contact op met deze garage

Kaart wordt geladen...

Wordt de kaart niet geladen? Problemen oplossen via Google Maps Help.