Over deze AutoProfit vestiging

Garage Vervloet staat voor een bedrijf dat U van dienst kan zijn voor alle onderhoud en herstellingen aan uw auto, aanhangwagen, bestelwagen, lichte vrachtwagen, vrachtwagen, zelfs tractor, heftruck, alle soorten kranen, en alle machines ivm bouwwerkzaamheden. Ook andere karweitjes zoals naar de keuring gaan, nieuwe banden, of het nu om een klein- of groot onderhoud gaat, en laswerken rekenen wij graag tot ons takenpakket. Heeft U pech onderweg? Wij helpen U graag weer op weg en komen U depanneren!

#

Stuur je factuur en win het factuurbedrag terug!

Al onze garages willen élke klant met een goed gevoel zien wegrijden. Dat streven wij na met onze persoonlijke service en door uitsluitend gebruik te maken van kwaliteitsonderdelen. Deze zomer doen we daar zelfs nog een schepje bovenop want jij kan het factuurbedrag van jouw auto-onderhoud terugwinnen!

Ga langs bij een AutoProfit-garage tussen 19 juni en 1 oktober 2021 voor een onderhoud, herstelling of controle voor keuring. Stuur je factuur door via www.autoprofit.be/factuur De winnaar krijgt het bedrag op zijn bankrekening teruggestort.

Yves Vervloet

Eigenaar Garage Vervloet

Contactgegevens

Openingstijden

maandag 9:00 - 18:00 uur
dinsdag 9:00 - 18:00 uur
woensdag 9:00 - 18:00 uur
donderdag 9:00 - 18:00 uur
vrijdag 9:00 - 18:00 uur
zaterdag 9:00 - 12:00 uur
zondag Gesloten

Services bij deze vestiging

  • ONDERHOUD
  • HERSTELLINGEN
  • BANDEN
  • LASWERKEN;UW AUTO LATEN KEUREN BIJ DE KEURING
  • DEPANNAGE

Neem contact op met deze garage

Kaart wordt geladen...

Wordt de kaart niet geladen? Problemen oplossen via Google Maps Help.