Over deze AutoProfit vestiging

Welkom bij AutoProfit Modified Garage ! Wij zorgen met veel liefde en kennis voor uw wagen voor zowel : onderhoud, herstellingen, tuning, verlaging ... . Wij bieden tevens een takeldienst aan en dit ook voor verlaagde voertuigen. En voor tweedehands auto's bent u bij ons ook aan het juiste adres !

#

Frisse luchtbehandeling, effectieve reiniging!

Als je regelmatig outdoor sport en daarna meteen zonder douchebeurt in je auto kruipt, wordt je wagen al snel minder fris. De muffe lucht circuleert door de ventilatieroosters, waar schimmels en bacteriën vrij spel hebben. Dit wordt versterkt door de aangroei van viezigheid in het aircosysteem. Simpelweg af en toe een raampje openzetten leidt helaas niet tot een betere luchtkwaliteit.

De oplossing is een frisse luchtbehandeling, waarbij een zeer effectieve spray de airconditioning en het volledige luchtcirculatiesysteem verfrist. Daardoor wordt de aangroei van bacteriën vertraagd en kunnen allergische reacties en verkoudheden worden voorkomen. Een frisse luchtbehandeling zorgt voor een langdurig fris interieur en een comfortabel klimaat, waarbij ramen langer vrij blijven van condens. De spray laat geen vlekken na en heeft een fijn munt- parfum, dat na gebruik langzaam verdwijnt.

Nils Van Hofstraeten

Eigenaar Modified Garage

Contactgegevens

Openingstijden

maandag 08:00 - 16:00 uur
dinsdag 08:00 - 16:00 uur
woensdag 08:00 - 16:00 uur
donderdag 08:00 - 16:00 uur
vrijdag 08:00 - 16:00 uur
zaterdag Gesloten
zondag Gesloten

Om wachttijden te voorkomen vragen wij u om een afspraak te maken.

Services bij deze vestiging

  • Onderhoud
  • Herstellingen
  • Tuning
  • Takeldienst
  • Tweedehands auto's
  • Inkoop van uw oude wagen

Neem contact op met deze garage

Kaart wordt geladen...

Wordt de kaart niet geladen? Problemen oplossen via Google Maps Help.