Over deze AutoProfit vestiging

AutoProfit Garage Adams is gespecialiseerd in zowel het onderhoud van personen- en lichte vrachtwagens als verkoop en aankoop van jonge tweedehandswagens. Of het nu voor onderhoud of herstelling is, bij Garage Adams is uw wagen steeds in goede handen. AutoProfit Garage Adams helpt u ook graag verder met onder andere airco en het wisselen/vervangen van uw banden. Door voortdurende investering in de meest moderne apparatuur, kan ieder probleem in de meest korte termijn opgelost worden. Een dynamisch team staat graag voor u klaar met een persoonlijke service en oog voor kwaliteit op de eerste plaats.

#

Frisse luchtbehandeling, effectieve reiniging!

Als je regelmatig outdoor sport en daarna meteen zonder douchebeurt in je auto kruipt, wordt je wagen al snel minder fris. De muffe lucht circuleert door de ventilatieroosters, waar schimmels en bacteriën vrij spel hebben. Dit wordt versterkt door de aangroei van viezigheid in het aircosysteem. Simpelweg af en toe een raampje openzetten leidt helaas niet tot een betere luchtkwaliteit.

De oplossing is een frisse luchtbehandeling, waarbij een zeer effectieve spray de airconditioning en het volledige luchtcirculatiesysteem verfrist. Daardoor wordt de aangroei van bacteriën vertraagd en kunnen allergische reacties en verkoudheden worden voorkomen. Een frisse luchtbehandeling zorgt voor een langdurig fris interieur en een comfortabel klimaat, waarbij ramen langer vrij blijven van condens. De spray laat geen vlekken na en heeft een fijn munt- parfum, dat na gebruik langzaam verdwijnt.

Paul Adams

Eigenaar Adams Paul

Contactgegevens

Openingstijden

maandag 08:00 - 20:00 uur
dinsdag 08:00 - 20:00 uur
woensdag 08:00 - 20:00 uur
donderdag 08:00 - 20:00 uur
vrijdag 08:00 - 20:00 uur
zaterdag 08:00 - 12:00 uur
zondag Gesloten

Services bij deze vestiging

  • Verkoop en aankoop van jonge tweedehandswagens
  • Onderhoud en herstelling van alle merken
  • Uitlezen van motordiagnose en boordcomputer
  • Banden
  • Airco
  • Herstel of vervangen van autoruiten
  • Carrosserie en spuitwerk

Neem contact op met deze garage

Kaart wordt geladen...

Wordt de kaart niet geladen? Problemen oplossen via Google Maps Help.