Over deze AutoProfit vestiging

AUTO = SERVICE = GARAGE RUTS Sinds 1947, net dat beetje meer Service! Zoals onze slogan vermeldt, draagt onze garage Service zeer hoog in het vaandel. In 2001 verhuisden we naar onze nieuwe locatie op het industrieterrein Berkenbossen waar we zijn we uitgegroeid tot een KIWA gecertificeerd bedrijf, We zijn de 3de generatie in een rechte lijn die het levenswerk van Frans Ruts verder zet met nog steeds dezelfde motivatie en gedrevenheid als de dag dat deze startte in 1947. Met onze "familiale" sfeer, zetten wij ons steeds in de plaats van de klant waardoor we steeds met U meedenken. Dit zowel bij aankoop als naverkoop. Dankzij de hoge automotive opleidingen en bestendige leerprojecten van onze personeelsleden en onze reeds jarenlange vaste ploeg zijn we DE partner voor uw mobiliteit. Omdat er in de moderne autowereld grote opportuniteiten liggen op het vlak van verkoop en naverkoop zijn we ons er van bewust dat onze partners niet voor niets Garage Ruts hebben geselecteerd om met ons in zee te gaan zoals U kan ontdekken op deze website of bij ons persoonlijk in de zaak.

#

Frisse luchtbehandeling, effectieve reiniging!

Als je regelmatig outdoor sport en daarna meteen zonder douchebeurt in je auto kruipt, wordt je wagen al snel minder fris. De muffe lucht circuleert door de ventilatieroosters, waar schimmels en bacteriën vrij spel hebben. Dit wordt versterkt door de aangroei van viezigheid in het aircosysteem. Simpelweg af en toe een raampje openzetten leidt helaas niet tot een betere luchtkwaliteit.

De oplossing is een frisse luchtbehandeling, waarbij een zeer effectieve spray de airconditioning en het volledige luchtcirculatiesysteem verfrist. Daardoor wordt de aangroei van bacteriën vertraagd en kunnen allergische reacties en verkoudheden worden voorkomen. Een frisse luchtbehandeling zorgt voor een langdurig fris interieur en een comfortabel klimaat, waarbij ramen langer vrij blijven van condens. De spray laat geen vlekken na en heeft een fijn munt- parfum, dat na gebruik langzaam verdwijnt.

Engelen Erwin

Eigenaar Garage Ruts

Contactgegevens

Openingstijden

maandag 08:15 - 17:00 uur
dinsdag 08:15 - 17:00 uur
woensdag 08:15 - 17:00 uur
donderdag 08:15 - 17:00 uur
vrijdag 08:15 - 16:00 uur
zaterdag Gesloten
zondag Gesloten

Services bij deze vestiging

  • Onderhoud alle merken
  • Herstellingen alle merken
  • Airco service van A tot Z
  • Glasherstelling
  • Bandenservice A tot Z
  • Vervangwagens
  • Huurwagens
  • Verkoop Nieuwe wagens
  • Verkoop Jong tweedehands
  • Verkoop Tweedehands

Neem contact op met deze garage

Kaart wordt geladen...

Wordt de kaart niet geladen? Problemen oplossen via Google Maps Help.