Over deze AutoProfit vestiging

Bij een AutoProfit garage is uw auto in goede handen, zo ook bij AutoProfit garage Bart Cars. Voor verkoop en herstellingen aan alle merken auto's & bestelwagens, bent u aan het juiste adres bij AutoProfit garage Bart Cars. NIEUW vanaf 2020 ! Verhuur van bestelwagens.

#

Frisse luchtbehandeling, effectieve reiniging!

Als je regelmatig outdoor sport en daarna meteen zonder douchebeurt in je auto kruipt, wordt je wagen al snel minder fris. De muffe lucht circuleert door de ventilatieroosters, waar schimmels en bacteriën vrij spel hebben. Dit wordt versterkt door de aangroei van viezigheid in het aircosysteem. Simpelweg af en toe een raampje openzetten leidt helaas niet tot een betere luchtkwaliteit.

De oplossing is een frisse luchtbehandeling, waarbij een zeer effectieve spray de airconditioning en het volledige luchtcirculatiesysteem verfrist. Daardoor wordt de aangroei van bacteriën vertraagd en kunnen allergische reacties en verkoudheden worden voorkomen. Een frisse luchtbehandeling zorgt voor een langdurig fris interieur en een comfortabel klimaat, waarbij ramen langer vrij blijven van condens. De spray laat geen vlekken na en heeft een fijn munt- parfum, dat na gebruik langzaam verdwijnt.

Jenard Bart

Eigenaar Bart Cars BVBA

Contactgegevens

Openingstijden

maandag 07:00 - 18:00 uur
dinsdag 07:00 - 18:00 uur
woensdag 07:00 - 18:00 uur
donderdag 07:00 - 18:00 uur
vrijdag 07:00 - 17:00 uur
zaterdag Gesloten
zondag Gesloten

middagpauze (gesloten) tussen 12:00 en 13:00

Services bij deze vestiging

  • NIEUW vanaf 2020 ! verhuur van bestelwagens.

Neem contact op met deze garage

Kaart wordt geladen...

Wordt de kaart niet geladen? Problemen oplossen via Google Maps Help.