Over deze AutoProfit vestiging

AutoProfit garage Classic Car Centre, sinds 2004 uw trouwe partner inzake mobiliteit. U kan bij ons terecht voor alle onderhoudswerkzaamheden en herstellingen van uw personenwagen, 4x4 en lichte bedrijfsauto. In onze carrosserie-afdeling voorzien wij tevens in schadeherstel en spuitwerk. Ook als het om uw geliefde klassieker gaat bent U bij ons aan het juiste adres! Voor Uw en ons gemak vragen wij steeds een afspraak te maken alvorens u langskomt, zo kunnen wij u onze volle aandacht garanderen. De koffie staat altijd klaar!

#

Frisse luchtbehandeling, effectieve reiniging!

Als je regelmatig outdoor sport en daarna meteen zonder douchebeurt in je auto kruipt, wordt je wagen al snel minder fris. De muffe lucht circuleert door de ventilatieroosters, waar schimmels en bacteriën vrij spel hebben. Dit wordt versterkt door de aangroei van viezigheid in het aircosysteem. Simpelweg af en toe een raampje openzetten leidt helaas niet tot een betere luchtkwaliteit.

De oplossing is een frisse luchtbehandeling, waarbij een zeer effectieve spray de airconditioning en het volledige luchtcirculatiesysteem verfrist. Daardoor wordt de aangroei van bacteriën vertraagd en kunnen allergische reacties en verkoudheden worden voorkomen. Een frisse luchtbehandeling zorgt voor een langdurig fris interieur en een comfortabel klimaat, waarbij ramen langer vrij blijven van condens. De spray laat geen vlekken na en heeft een fijn munt- parfum, dat na gebruik langzaam verdwijnt.

Erik Ligtvoet

Eigenaar Classic Car Centre

Contactgegevens

Openingstijden

maandag Gesloten
dinsdag 08:00 - 18:00 uur
woensdag 08:00 - 18:00 uur
donderdag 08:00 - 18:00 uur
vrijdag 08:00 - 18:00 uur
zaterdag 09:00 - 12:00 uur
zondag Gesloten

Om wachttijden te voorkomen vragen wij U steeds een afspraak te maken.

Services bij deze vestiging

  • onderhoud
  • reparatie
  • schadeherstel
  • transport
  • depannage
  • restauratie

Neem contact op met deze garage

Kaart wordt geladen...

Wordt de kaart niet geladen? Problemen oplossen via Google Maps Help.