Over deze AutoProfit vestiging

AutoProfit garage Classic Car Centre, sinds 2004 uw trouwe partner inzake mobiliteit. U kan bij ons terecht voor alle onderhoudswerkzaamheden en herstellingen van uw personenwagen, 4x4 en lichte bedrijfsauto. In onze carrosserie-afdeling voorzien wij tevens in schadeherstel en spuitwerk. Ook als het om uw geliefde klassieker gaat bent U bij ons aan het juiste adres! Voor Uw en ons gemak vragen wij steeds een afspraak te maken alvorens u langskomt, zo kunnen wij u onze volle aandacht garanderen. De koffie staat altijd klaar!

#

Stuur je factuur en win het factuurbedrag terug!

Al onze garages willen élke klant met een goed gevoel zien wegrijden. Dat streven wij na met onze persoonlijke service en door uitsluitend gebruik te maken van kwaliteitsonderdelen. Deze zomer doen we daar zelfs nog een schepje bovenop want jij kan het factuurbedrag van jouw auto-onderhoud terugwinnen!

Ga langs bij een AutoProfit-garage tussen 19 juni en 1 oktober 2021 voor een onderhoud, herstelling of controle voor keuring. Stuur je factuur door via www.autoprofit.be/factuur De winnaar krijgt het bedrag op zijn bankrekening teruggestort.

Erik Ligtvoet

Eigenaar Classic Car Centre

Contactgegevens

Openingstijden

maandag Gesloten
dinsdag 08:00 - 18:00 uur
woensdag 08:00 - 18:00 uur
donderdag 08:00 - 18:00 uur
vrijdag 08:00 - 18:00 uur
zaterdag 09:00 - 12:00 uur
zondag Gesloten

Om wachttijden te voorkomen vragen wij U steeds een afspraak te maken.

Services bij deze vestiging

  • onderhoud
  • reparatie
  • schadeherstel
  • transport
  • depannage
  • restauratie

Neem contact op met deze garage

Kaart wordt geladen...

Wordt de kaart niet geladen? Problemen oplossen via Google Maps Help.